FEDERACIÓN UNIÓN DE COMPARSAS DE MOROS Y CRISTIANOS
BER-LARGAS DE SAN VICENTE DEL RASPEIG
FIESTA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO AUTONÓMICO, 2019
Sin categoría
El president us saluda

És per a mi un honor, com a President de la Federació Unió de Comparses Ber- Largas, donar-vos la benvinguda a la nostra web, que pretenem que servisca com una altra finestra més per a mostrar les nostres Festes de Moros i Cristians a l’exterior. Ací podreu trobar tot el relacionat amb la nostra Festa, la seua cultura i tots els seus matisos, perquè les nostres Festes tenen unes profundes arrels i uns grans fonaments.

Les nostres Festes, en honor a Sant Vicent Ferrer, han evolucionat sent actualment 20 les comparses que participen en estes, 10 en el Bàndol de la Creu i altres 10 en el Bàndol de la Mitja Lluna, les quals enaltixen tots i cadascun dels actes que es realitzen el mes d’abril, alguns tan característics com la nostra Ambaixada Nocturna, l’Entrada de Bandes, i com no, les Entrades Cristiana i Mora.

Per això, des d’estes línies, com a President de la Federació, tinc el gust de convidar-vos al fet que conegueu tots els secrets de la nostra Festa i convidar-vos al fet que el mes vinent d’Abril visiteu el nostre poble per a viure-les en primera persona.

Visca les Festes de Moros i Cristians de Sant Vicent !

Visca al pare Sant Vicent Ferrer !

Ricardo Bernabeu Catalá

Presidente